Invista Cashless Payment

Geen dure en risicovolle cash handelingen,
en meer inzicht in je bezoekers

Cashless bestellen en betalen

Als enige partij in Nederland en België biedt Invista de mogelijkheid om je bezoekers of klanten via een app te laten bestellen, afrekenen en munten over te dragen aan vrienden. Daarnaast kan het saldo via de app opgewaardeerd worden. Stel je voor: geen dure en risicovolle cash handelingen, minimale kosten voor bijvoorbeeld kassa units, plastic munten of munten automaten met de bekende wachtrijen. Daarnaast uitgebreid en realtime inzicht in bestedingen per uitgifte punt of zelfs per medewerker, geen fraude of vergissingen, hogere bestedingen omdat er een refund van saldo gedaan kan worden, bezoekers die onderling saldo kunnen uitwisselen en een hogere omloopsnelheid aan de uitgifte punten. En zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen.

Geen smartphone, geen probleem. Ons systeem kan ook overweg met NFC bandjes of pasjes zonder gebruik van een app. Natuurlijk kunnen NFC bandjes  of pasjes gelijktijdig (hybride) met de app gebruikt worden. De bandjes kunnen zelfs gekoppeld worden aan de app waardoor je altijd inzage hebt in je saldo en nooit tekort hebt als je aan bij de bar staat. Revolutionair is de mogelijkheid voor Android gebruikers om de NFC techniek van hun telefoon te gebruiken om te bestellen en af te rekenen.

Verwacht geen torenhoge kosten. Invista rekent kosten per transactie voor het gebruik van het cashless systeem en natuurlijk een uiterst schappelijke huurprijs voor de POS (point of sales) systemen tijdens het evenement.

Bekijk de voordelen

Cashless bestellen en betalen

Betalen wordt digitaal, dat is een feit. Veiligheid en gebruiksgemak zijn de primaire beweegredenen voor zowel organisator of locatie als de bezoeker om over te stappen op efficiëntere manieren om te bestellen en af te rekenen. Invista is er in geslaagd om alle gangbare manier van betalen te koppelen aan alle nieuwe en toekomstige opties. Of je nu bestelt en betaalt via een app, gebruik maakt van een bandje met een chip of een pasje. Ja zelfs voor traditionele munten zijn er oplossingen. We laten je graag zien welke oplossing het beste bij jouw situatie past!

Bekijk de voordelen

Cashless sinds 2015

Invista heeft in 2015 de meest gebruiksvriendelijke, veilige en snelle manier geïntroduceerd om op evenementen of in permanente horeca gelegenheden te bestellen en te betalen met je smartphone.

Neem contact op

Voordelen van Cashless payment

  • Minder cash in huis, geen risico en geen kosten voor het afstorten bij de bank.
  • Minder fraude en/of vergissingen aan de bar
  • Meer omzet (eenvoudige en snelle handelingen, makkelijk opwaarderen via de app met online bankieren, creditcard of Paypal, dus niet op zoek naar een kassa)
  • Voor het evenement kan al saldo opgewaardeerd worden (naast ticketgelden een extra cashflow voorafgaand aan het evenement)
  • Lagere kosten (minder of geen kassa’s, geen investering in munten of NFC polsbandjes/pasjes)
  • Uitgebreid inzicht in bestedingspatronen. (sponsor informatie) Realtime inzage in orders per uitgifte punt waardoor het afstemmen van voorraden en inzet personeel te optimaliseren is.
  • Snelle mogelijkheid om assortiment aan te passen in de app, bijvoorbeeld bij uitverkochte items.
  • Munten via je persoonlijke dashboard toekennen aan een account (VIP’s)
  • Hogere omloopsnelheid aan de uitgifte punten door enkelvoudige handeling
  • Snelle afhandeling met pachters (geen munten/bonnen tellen of wegen voor de eindafrekening)