Invista Customized App


Customized App

Invista is expert op het gebied van smartphone applicaties. De indeling van de apps zijn vertrouwd en gebruiksvriendelijk gemaakt voor de gebruiker maar ook volledig aan uw wensen aan te passen. Geen what you see is what you get maar what you need is what you get! Onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en mogelijkheid om snel door te ontwikkelen zijn uniek.

De standaard apps van Invista bevatten de volgende features: Pushberichten, Nieuwsberichten, Info pagina’s, Geofence, Vind mijn vrienden/auto/tent, Garderobe/kluisjes functie, Artiesten, Stages, Timetable, Upcoming events, Mediagalerij en Plattegrond.

Neem een rondleiding

App Tarieven

Ook onze tarieven zijn vriendelijk. Voor € 3.200,- beschik je over je eigen app inclusief een jaar lang hosting, licentie én toegang tot je persoonlijk beheersysteem om zelf aanpassingen te kunnen doen in de app.

Meer features nodig: We bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden!

Customized App Rondleiding

Features

Splashscreen

Homescreen

Pushberichten

Zelfs als de app niet open staat worden pushberichten ontvangen. Het laatste nieuws, belangrijke meldingen of marketing acties direct op de telefoon van je bezoeker.

Afspraak voor app maken

Nieuwsberichten

Blijf onder de aandacht door het plaatsen van nieuwsberichten op de homepage van je app. Schrijf je eigen bericht met foto of gebruik een link naar een externe URL.

Afspraak voor app maken

Info pagina's

Een eenvoudige manier om je app gebruikers te informeren over je locatie of evenement. Denk bijvoorbeeld aan praktische zaken zoals adresgegevens, openingstijden, openbaar vervoer etc.

Afspraak voor app maken

Geofence

Stuur een bericht zodra een bezoeker een vooraf bepaald gebied binnenkomt of verlaat of ontvang zelf een bericht zodra iemand een bepaald gebied binnenkomt of verlaat om hem of haar welkom te kunnen heten.

Afspraak voor app maken

Vind mijn vrienden / auto / tent

Je bezoeker raakt met deze functie nooit meer vrienden kwijt en vind altijd de tent, auto of opstapplaats voor de bus terug.

Afspraak voor app maken

Garderobe/kluisjes functie

Jassen en tassen ophangen, kluisjes huren, betalen allemaal eenvoudig onder één knop en geen gedoe met verloren bonnetjes, pincodes en borg.

Afspraak voor app maken

Artiesten Informatie

Plaats foto’s en teksten zoals biografieën van de optredende artiesten. Je bezoekers kunnen de artiest favoriet maken en een alarm instellen om zo nooit een optreden te missen.

Afspraak voor app maken

Stages Informatie

Informeer je bezoekers over alles wat er te doen is op bepaalde stages of areas.

Afspraak voor app maken

Timetable

Een van de meest gebruikte features van de app. De timetable met artiestinformatie is eenvoudig te beheren via de beheertool en zodoende altijd up-2-date. Wijzigt een artiest van speeltijd of stage dan is dat snel aan te passen en zodoende is de timetable in de app altijd actueel.

Afspraak voor app maken

Upcoming events

Maak promotie voor je volgende evenementen met korte informatie en de mogelijkheid om direct tickets te kopen.

Afspraak voor app maken

Mediagalerij

Plaats foto’s en videos van je locatie of evenement of laat via de Photobooth bezoekers foto’s maken.

Afspraak voor app maken

Plattegrond

De plattegrond kent een zoomfunctie en de mogelijkheid tot het tonen van belangrijke punten (points of interest) op de kaart. Op die manier kun je bijvoorbeeld nooduitgangen, toiletten en barren snel aanstippen voor de bezoeker. Uniek aan de plattegrond is dat deze werkt zonder Google Maps. Er is dus geen internetverbinding nodig is om de plattegrond (met de actuele positie van de bezoeker erop) te kunnen gebruiken.

Afspraak voor app maken

Eten/drinken bestellen

De meest gebruiksvriendelijke manier om je bezoeker via de app te laten bestellen en betalen.  Zien wat besteld is, samen met vrienden bestellen en munten uitwisselen, betalen met de app aan de bar of aan tafel.

Afspraak voor app maken

Munten bestellen

Laat je bezoeker eenvoudig munten of tegoed kopen via de app met de meest gebruikelijke betaalmethodes zoals iDeal, Paypal en Creditcards. Geen wachtrijen meer bij kassa’s en eenvoudig opwaarderen tijdens het evenement. Ook refunden van resterend tegoed behoort tot de mogelijkheden.

Afspraak voor app maken