Invista Customized App


Customized App

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Applicaties zorgen ervoor dat iedere smartphone persoonlijk wordt. En dat biedt de ondernemer een mooie kans om in contact te blijven met klanten of gasten. Of het nou gaat om een festival, een foodmarkt of een theatervoorstelling: geen enkele productie is compleet zonder app. 

Invista is dé partner bij het ontwikkelen van applicaties op maat. Wij gaan net zo lang door totdat jij honderd procent tevreden bent over de applicatie. Een team van ontwikkelaars staat klaar om snel door te ontwikkelen, zodat jij verder kunt. Wij zijn betrouwbaar, flexibel en de klant staat centraal. Jij dus.

Invista zorgt ervoor dat jouw app volledig gebruiksvriendelijk is. Wij maken gebruik van een duidelijke, ongecompliceerde opzet en passen deze vervolgens volledig aan jouw wensen aan. Een unieke app met alle features die jij belangrijk vindt. Standaardoplossingen gecombineerd met maatwerk dus. Zo profiteer jij van de voordelen van onze kennis en expertise, maar wordt de applicatie wél precies zoals jij ‘m hebben wilt. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem een virtuele rondleiding door onze app! Maar onthoud: alles is mogelijk. Wij bespreken graag samen met jou de uitgebreide opties.

Neem een rondleiding

App Tarieven

Nieuwsgierig geworden door al onze mogelijkheden? Ook onze tarieven zijn vriendelijk. Vanaf €5.000 beschik je over je eigen app met basisfunctionaliteiten zoals Nieuws, Artiesten, Stages, Timetable, Informatiepagina's, Plattegrond, Mediagalerij en Push-berichten. Dat is inclusief een jaar lang hosting, licentie én toegang tot je persoonlijk beheersysteem. Zo kun jij op ieder moment aanpassingen doen in de app. Jij hebt de controle, wij springen bij waar nodig.

Meer features nodig? We bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden!

Customized App Rondleiding

Features

Splashscreen

Homescreen

Pushberichten

Raak niet in de vergetelheid en stuur jouw bezoeker berichten zelfs als de app niet open staat. Zo verschijnt het laatste nieuws, belangrijke meldingen of leuke acties direct op zijn/haar telefoon!

Afspraak voor app maken

Nieuwsberichten

Blijf onder de aandacht van je bezoeker door het plaatsen van nieuwsberichten op de homepage van je app. Voeg een leuke foto toe of gebruik een link naar een externe URL.

Afspraak voor app maken

Info pagina's

Via de informatiepagina kun je de bezoeker informeren over alles omtrent je evenement. Denk hierbij aan adresgegevens, openingstijden en veelgestelde vragen.

Afspraak voor app maken

Geofence

Een unieke toevoeging aan jouw app: geofence! Stuur automatisch een bericht zodra een bezoeker een bepaald gebied binnenkomt of verlaat. Een stukje persoonlijke aandacht waar jij niks meer voor hoeft te doen.

Afspraak voor app maken

Vind mijn vrienden / auto / tent

Door deze functie raakt je bezoeker nooit meer zijn vrienden kwijt. En ook de tent, auto of opstapplaats van de bus is terug te vinden in de app!

Afspraak voor app maken

Garderobe/kluisjes functie

Jas en tas ophangen, klusje huren én betalen. Geen gedoe met borg en verloren bonnetjes, want de bezoeker vindt dit allemaal onder één knop.

Afspraak voor app maken

Artiesten Informatie

Via de artiestenmodule leert de bezoeker alles over de artiesten van jouw evenement. Voeg een biografie toe en plaats foto’s. De bezoeker kan per artiest een alarm instellen en mist dus nooit meer een optreden!

Afspraak voor app maken

Stages Informatie

Informeer je bezoeker over alles wat er te doen is op bepaalde stages.

Afspraak voor app maken

Timetable

Geen enkele evenementenapp is compleet zonder timetable. De timetable is overzichtelijk en heel eenvoudig te beheren. Zo blijft deze altijd up-to-date.

Afspraak voor app maken

Upcoming events

Nog meer evenementen in het vooruitzicht? Promoot deze via de app! De bezoeker heeft zelfs de mogelijkheid om direct tickets te kopen.

Afspraak voor app maken

Mediagalerij

Delen, delen, delen. Foto’s zijn leuker als de hele wereld ze kan zien! Via de mediagalerij kun je foto’s en video’s van jouw evenement delen of laat de bezoeker foto’s maken via de Photobooth!

Afspraak voor app maken

Plattegrond

Een plattegrond maakt de dag van je bezoeker nét ietsje aangenamer. De bezoeker kan inzoomen en belangrijke punten op de kaart terugvinden. Hij/zij ziet hierop altijd zijn/haar actuele positie. Onze plattegrond werkt zonder Google Maps, dus een internetverbinding is niet nodig!

Afspraak voor app maken

Eten/drinken bestellen

Uniek aan onze app: het bestellen van eten en drinken. Via de app kan de bezoeker zijn/haar drankje of fooditem bestellen én direct betalen. Ook kan de bezoeker munten uitwisselen met vrienden. Meer informatie over ons cashless betaalsysteem vind je onder Kassasysteem!

Afspraak voor app maken

Munten bestellen

Laat je bezoeker eenvoudig munten of tegoed kopen via de app met de meest gebruikelijke betaalmethodes zoals iDeal of PayPal. Geen wachtrijen meer bij de kassa en eenvoudig opwaarderen tijdens het evenement. Ook refunden van resterend tegoed behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over ons cashless betaalsysteem vind je onder Kassasysteem!

Afspraak voor app maken