Support Kassasysteem

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem contact met ons op!

Ik heb een vraag over het Kassasysteem van Invista

Het kassasysteem van Invista bevat vele functionaliteiten. Heb je een vraag over ons kassasysteem? De meest gestelde vragen staan hieronder. Natuurlijk zijn wij op maandag tot en met vrijdag ook telefonisch of per mail bereikbaar. 

Indien gewenst, levert Invista alle hardware die je nodig hebt voor jouw onderneming of evenement. Wij leveren vaste en mobiele kassa’s, bonnenprinters, geldlades en pinautomaten. Jij bepaalt zelf welke hardware je afneemt.
Jazeker. Het kassasysteem van Invista is te installeren op ieder apparaat, van smartphone tot pc. Je kunt er dus voor kiezen om bij je huidige apparatuur te blijven. In dat geval betaalt u alleen licentiekosten.
Wij streven ernaar om ons kassasysteem zo compleet mogelijk aan te bieden. Maar natuurlijk is geen enkele organisatie hetzelfde. En dus kan het zijn dat jij je kassasysteem wilt uitbreiden met extra functionaliteiten. Alles is mogelijk! Invista is expert op het gebied van maatwerk. Tegen een meerprijs kunnen wij onze standaard oplossingen uitbreiden met alles wat je nodig hebt.
Ja, je kunt zoveel kassapunten toevoegen als je wilt. Hierbij heb je de keuze uit vaste kassa's of mobiele kassa's. De software kan op ieder gewenst apparaat geinstalleerd worden en zo ben jij superflexibel. Alle kassapunten beschikken over dezelfde functionaliteiten en actuele gegevens.
Via de online beheeromgeving pas je het aanbod van jouw evenement of onderneming heel simpel zelf aan. Je bepaalt zelf het assortiment en de prijs. Ook is het mogelijk om afbeeldingen toe te voegen. Door subcategorieën aan te maken, blijft jouw systeem overzichtelijk. De beheeromgeving is altijd vanaf iedere lcoatie online beschikbaar.
Ja, als administrator bepaal je wie welke rechten krijgt. Per medewerker geef je aan welke rechten hij/zij moet krijgen. Zo hebben alleen geautoriseerde medewerkers toegang tot gevoelige informatie.
Ja. De overzichten van Invista zijn eenvoudig te exporteren naar Excel.
Ja, dat is mogelijk. Je kunt meerdere bonnen tegelijkertijd in de wacht zetten. Door een naam of tafelnummer te koppelen aan de bon, haal je vervolgens eenvoudig de juiste bon weer terug. De bon wordt pas uit de wacht verwijderd als deze is afgerekend.
Ons kassasysteem maakt het mogelijk om bonnen te splitsen en te delen. U kunt specifieke orders aanklikken en deze apart afrekenen, maar u kunt de bon ook gelijk verdelen over een aantal personen.
In principe heb je voor het kassasysteem een werkende internetverbinding nodig. Wanneer dat tijdelijk niet het geval is, kan dat opgevangen worden. De orders worden dan offline opgeslagen en dus niet gesynchroniseerd. Je kunt zo een beperkt aantal orders verwerken in het kassasysteem. Als je weer verbinding maakt met internet worden deze orders gesynchroniseerd.

Onze support afdeling is op werkdagen per e-mail bereikbaar. Stuur je vraag of opmerking naar [email protected] en je ontvangt binnen 48 uur een reactie.
Algemene voorwaarden
Privacy statement