Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

Nieuws

Securityplatform bewijst meerwaarde

dinsdag 03 december 2019

Belangrijke rol voor het securityplatform voor verhuizen van patiënten Amphia Ziekenhuis. Opdrachtgever Traffic Support en het projectteam van het Amphia ziekenhuis enthousiast.

Lees verder

Mega Kermis Uden app is live!

woensdag 11 juli 2018

13 tot en met 22 juli is het weer zo ver: de Mega Kermis Uden! Tien dagen lang wordt het centrum van Uden omgetoverd tot een kleurrijk kermisterrein. De nieuwe Mega Kermis Uden app maakt jouw kermisbeleving helemaal compleet.

Lees verder

Eerste stap in digitalisering van vakantiepark De Bergen

woensdag 14 maart 2018

2018 wordt een innovatief jaar voor Vakantiepark De Bergen in Wanroij. De Bergen heeft samen met Invista een groot automatiseringsproject opgezet, waarbij nieuwe digitale ontwikkelingen in fasen geïmplementeerd worden. Fase 1, het installeren van ons online kassasysteem, is begin maart gerealiseerd.

Lees verder

De meerwaarde van een mobiele app

maandag 11 december 2017

Steeds meer ondernemers kiezen voor het ontwikkelen van een mobiele app als aanvulling op hun website. Maar hoe zorg je ervoor dat de app ook echt waardevol is en dus bijdraagt aan het positieve imago van je bedrijf?

Lees verder

Invista ontwikkelde de Festylandapp

maandag 09 oktober 2017

Jouw festivalbeleving wordt compleet door de festivalapp van Invista. Het festivalseizoen is bijna voorbij, maar gelukkig mogen we nog één keer losgaan. Tijdens Festyland haal jij het meeste uit je dag of weekend met de Festylandapp, ontwikkeld door Invista.

Lees verder

Maak kennis met ons Security Platform

maandag 28 augustus 2017

Voor ieder evenement geldt: veiligheid staat voorop. Maak daarom kennis met het Security Platform van Invista. De combinatie van nauwkeurige locatiebepaling en het snel sturen van digitale berichten zorgt voor een waterdichte beveiliging op ieder evenement. 

Lees verder