Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

Eerste stap in digitalisering van vakantiepark De Bergen

woensdag 14 maart 2018

2018 wordt een innovatief jaar voor Vakantiepark De Bergen in Wanroij. De Bergen heeft samen met Invista een groot automatiseringsproject opgezet, waarbij nieuwe ontwikkelingen in fasen geïmplementeerd worden.

De eerste stap van dit plan is inmiddels gerealiseerd, namelijk het plaatsen van online kassasystemen. Het kassasysteem van Invista biedt vele functies waardoor belangrijke data volledig inzichtelijk gemaakt wordt. De Bergen beschikt nu over real-time informatie en zal deze gaan inzetten om de exploitatie nog beter af te stemmen op de wensen van haar gasten. 

Het kassasysteem van Invista maakt onderdeel uit van de totale digitale strategie van De Bergen waarbij gasten optimaal gefaciliteerd zullen gaan worden. Dit is een groot project wat wij in de loop van 2018 steeds verder zullen gaan uitrollen. Samen met De Bergen werken wij toe naar de beste manieren om het vakantiepark geheel te automatiseren, zodat de gasten optimaal kunnen genieten van hun tijd bij De Bergen. Vol vertrouwen kijken wij uit naar de rest van het jaar, waarin vernieuwing de boventoon voert.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houd ook onze LinkedIn- en Facebookpagina in de gaten!

onbekend (Terug naar overzicht)
Terug naar overzicht