Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

Invista ontwikkelde de Festylandapp

maandag 9 oktober 2017

Dansen in de zon, bier als ontbijt, lange nachten feesten, slapen in een tentje en chillen met je vrienden: het festivalseizoen is fantastisch. Helaas zit het outdoor festivalseizoen voor 2017 er bijna op. Inderdaad: bíjna….

Want niet getreurd, gelukkig mogen we nog één keer genieten van al het moois dat een buitenfestival te bieden heeft. En wel tijdens Festyland 2017. Wat zijn we blij dat wij onze bijdrage mogen leveren aan dé afsluiter van het festivalseizoen. Invista ontwikkelde namelijk de festivalapp voor Festyland! Daar zijn we trots op. Want met deze app wordt jouw festivalervaring compleet. Zo heb je altijd de timetable bij de hand en kun je een herinnering ontvangen als jouw favoriete artiest het podium betreedt. Nooit meer te laat voor een optreden dus. Ook bevat de app een plattegrond van het terrein, zodat je altijd de weg naar jouw vrienden terugvindt. En je beschikt meteen over alle informatie die je nodig hebt om jouw weekend helemaal soepel te laten verlopen. Een ware upgrade voor jouw festivalbeleving dus!
Nieuwsgierig geworden? Download de app in de Playstore of in de AppStore!

Wil jij op jouw festival ook zo'n vette app? Neem een kijkje op onze website voor de uitgebreide mogelijkheden en neem contact met ons op!

onbekend (Terug naar overzicht)
Terug naar overzicht