Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

LandaGucha 2017 goes cashless

maandag 31 juli 2017

LandaGucha festival: een heel weekend lang muziek, creativiteit en gezelligheid. En dat op misschien wel de mooiste festivallocatie waar je ooit bent geweest. Invista was erbij!

Invista verzorgde voor LandaGucha Festival 2017 het online ticketingsysteem, maakte de app én zorgde voor een primeur: LandaGucha goes cashless!

Het gehele weekend maakten de bezoekers van LandaGucha gebruik van ons cashless betaalsysteem. Geen gedoe met munten dus, maar gewoon betalen via smartphone of betaalbandje. Handig! Via de app kon de bezoeker opwaarderen, bestellen én betalen. Geen smartphone is voor ons geen probleem, want betalen kon ook met een NFC-bandje. Het zonnetje scheen, de muziek was top en de sfeer nog beter.

Wij hebben genoten. En de bezoeker ook. Hoe kan dat ook anders...? Geen zorgen over het halen van munten, het onthouden van alle drankjes van vrienden of het opmaken van munten. En hoe hard er ook gefeest werd… Ons systeem bleef de hele dag kaarsrecht overeind staan.

Nieuwsgierig geworden naar onze oplossingen? Kijk eens rond op onze website! Hier vind je alle informatie over onze apps, cashless betaalsysteem en ticketingsysteem.

onbekend (Terug naar overzicht)
Terug naar overzicht