Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

Maak kennis met ons Security Platform

maandag 28 augustus 2017

Of een evenement nu 100, 1000 of 10.000 bezoekers verwacht: beveiliging is cruciaal. Hoe zorg je dat de veiligheid van iedere bezoeker gewaarborgd wordt? Invista heeft de oplossing. Een volledig digitaal Security Platform. Duidelijk, snel en effectief: helemaal van nu.

Met ons security platform wordt communicatie tussen de centrale post en de mobiele teams heel eenvoudig. Ieder team wordt voorzien van een mobiel device, die in verbinding staat met de centrale post. Portofoons zijn verleden tijd: via het digitale chatsysteem is communicatie duidelijk en snel. Er kunnen vooraf snelberichten toegevoegd worden, zodat de reactietijd tot een minimum beperkt wordt. Een verhoging van de werkefficiëntie dus!

Maar we gaan nog een stapje verder. Door nauwkeurige locatiebepaling is de centrale post op ieder moment op de hoogte van waar de mobiele teams zich exact bevinden. Heel efficiënt, want zo kan er direct ingegrepen worden bij een conflict. En ook na afloop van het evenement is ons Security Platform jouw rots in de branding, want alle routes die de mobiele teams hebben afgelegd, worden opgeslagen.
  
Al vele malen heeft ons Security Platform zichzelf bewezen. Daar zijn we trots op. Onder andere 7th Sunday, Harmony of Hardcore, Defqon1, Ground Zero, We Are Electric, Paaspop en Dutch Valley gingen je voor!

Is je interesse in het Security Platform van Invista gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie!

onbekend (Terug naar overzicht)
Terug naar overzicht