Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

Mega Kermis Uden app is live!

woensdag 11 juli 2018

13 tot en met 22 juli is het weer zo ver: de Mega Kermis Uden! Tien dagen lang wordt het centrum van Uden omgetoverd tot een kleurrijk kermisterrein. De leukste attracties, vele eettentjes en gezellige horeca-gelegenheden maken de kermis Uden één van de bekendste en drukste kermissen van Nederland. Invista zorgt ervoor dat jij alles uit jouw kermisbeleving haalt met de lancering van de gloednieuwe Mega Kermis Uden-app!

In 2017 beleefde de kermis Uden een primeur: de allereerste kermis-app was een feit. Een app vol met informatie omtrent de kermis, het programma, leuke acties en het laatste nieuws. Wij zijn erg trots dat wij ook in 2018 weer een samenwerking met de gemeente Uden mogen aangaan en ook nu de ontwikkeling van de kermis-app op ons hebben mogen nemen.

Bekijk de lijst met attracties en plan je route uit met de plattegrond. De app vertelt je waar je kunt parkeren en houdt je op de hoogte van alle acties en aanbiedingen. Zo mis jij niks van de kermis. En vergeet vooral niet je leukste foto’s te delen via de Photobooth!

Download de kermis Uden app nu:

Playstore voor Android
Appstore voor iPhone

onbekend (Terug naar overzicht)
Terug naar overzicht