Security platform

Heb je een vraag of wil je meer informatie?
Neem contact met ons op

Invista Security Platform

Hoe groot een evenement ook is, veiligheid staat voorop. Maar hoe zorg je ervoor dat de veiligheid van iedere bezoeker gewaarborgd wordt? Communicatie en overzicht zijn hierbij kernwoorden. Kies daarom voor het Security Platform van Invista. Invista levert een compleet digitaal security platform, waar alle expertises en diensten samenkomen. Volledige controle vanuit de centrale post en heldere communicatie. Duidelijk, snel en effectief: het security platform van Invista is helemaal van nu.

Contact opnemen

Communicatie platform

Met het security platform van Invista wordt communicatie tussen de mobiele teams en de centrale post heel eenvoudig. Ieder team wordt voorzien van een mobiel device, die in verbinding staat met de centrale post. Via het chatsysteem is communiceren duidelijk, snel en effectief. Er kunnen vooraf snelberichten toegevoegd worden, zodat de reactietijd tot een minimum beperkt wordt.

Permanent overzicht

Als Centrale Post altijd op de hoogte zijn van de positie van de mobiele teams. Het security platform van Invista maakt het mogelijk. De centrale post ziet op een plattegrond van het evenement exact wie zich waar bevindt, door middel van nauwkeurige locatiebepaling. Op deze manier kan er perfect ingespeeld worden op ontwikkelingen en conflicten. De combinatie met het snel sturen van een alarmcode en/of tekstbericht zorgt voor een waterdichte beveiliging op ieder evenement.

En ook na afloop van het evenement is ons Security Platform jouw rots in de branding, want alle routes die de mobiele teams hebben afgelegd, worden opgeslagen en kunnen te allen tijde geraadpleegd worden.