Invista Ticketing

Start binnen een uur met ticketverkoop

Online ticketing

Via de website van Invista kun je eenvoudig een account aanmaken en starten met de verkoop van tickets voor jouw evenement. In een paar eenvoudige stappen ben je gestart met de online verkoop van tickets.

Account aanmaken

Ticketshop

Invista biedt bezoekers de mogelijkheid om via ieder gewenst apparaat een ticket aan te schaffen. Zowel via een computer of laptop als via een smartphone of tablet kan eenvoudig een bestelling worden afgerond. De ticketshops van Invista zijn volledig responsive. Ook hier staat gebruiksgemak voorop. Dit uit zich onder andere in grotere buttons zodat de bestelling eenvoudig via touchscreen kan worden gedaan.

Wat zijn de tarieven? Invista hanteert voor het gebruik van ticketing geen traditionele en achterhaalde pay per ticket fee maar berekent licentiekosten voor het gebruik van het systeem.
  • Tot 1.000 tickets per jaar € 350,-
  • Tot 2.000 tickets per jaar € 650,-
  • Tot 4.000 tickets per jaar € 1.200,-
  • Tot 10.000 ticket per jaar € 2.750,-
  • 10.000 tickets of meer. Neem contact op voor op maat afgestemde licentiekosten.

Ticketing systeem Mogelijkheden

Piekverkoop
Alle ticketshops maken standaard gebruik van een door Invista ontwikkelde wachtrij functie. Bij grote drukte wordt de wachtrij zichtbaar. Desgewenst krijgen bezoekers in de wachtrij een wachtrijnummer. Wie het eerst komt is ook echt het eerst aan de beurt! Invista maakt gebruik van Google servers die tijdig en automatisch opschalen bij drukte. Daarnaast garanderen Google servers een maximale uptime.
Scannen
Het scannen van tickets kan via de gratis te downloaden Invista scanapp op je eigen smartphone. Zijn er per dag meer dan 2.000 tickets verkocht dan levert Invista een draadloos scansysteem en support op locatie.
Betaalmethodes
Momenteel zijn de volgende betaalmethodes standaard beschikbaar: iDeal, Maestro, MasterCard, Visa, PayPal, Mr. Cash, Sofort, Belfius bank en Bitcoin. Overige betaalmethoden zijn op verzoek toe te voegen. Transactiekosten per gekozen betaalmethode worden doorbelast aan de ticketkoper.
Tickets en QR-codes
Ons ticketsysteem is erop ingericht om elk evenement en alle type tickets volledig naar eigen wens in te richten. Dit geldt natuurlijk voor de ticketprijs maar ook voor de door jou zelf te bepalen servicefee. Daarnaast kunnen allerlei additionele diensten of items toegevoegd worden aan de ticketshop. De unieke QR-code is voor elke service (parking, entree, lockers, etc) afzonderlijk scanbaar. Geen gedoe met meerdere tickets. Indien gewenst kan dit ook via een account op je mobiele telefoon of NFC bandje.
Support
Voor bezoekers en kopers van een ticket biedt Invista een geïntegreerde chat en berichtenservice in combinatie met de ticketshop. Deze chat behandelt alle vragen en opmerkingen over toegangskaarten. De chat is op werkdagen en in de weekenden op vastgestelde tijden bereikbaar. Buiten deze tijden is de helpdesk via de berichtenservice of email bereikbaar en streeft er naar eventuele vragen binnen 24 uur te beantwoorden.
Uitbetaling
Alle gelden uit de kaartverkoop worden beheerd door onze stichting derdengelden (Stichting derdengelden Invista Solutions). Op deze manier worden uw omzetten gewaarborgd. De omzetten uit de kaartverkoop via Invista worden wekelijks uitgekeerd. De bijbehorende betalingsspecificatie wordt gemaild en is online terug te vinden in het dashboard.
Statistieken
Het Invista Dashboard is voorzien van vele verschillende statistieken. Het dashboard is realtime beschikbaar door in te loggen in ons systeem. Statestieken via Invista
Annuleren
Wanneer er een evenement wordt geannuleerd kan Invista, het terugstorten van reeds ontvangen gelden verzorgen. Invista rekent geen administratiekosten. Alleen de daadwerkelijke kosten worden doorbelast. Hierbij kan gekozen worden of de transactiekosten ook worden teruggestort. Een wijziging van een evenement kan in het dashboard worden doorgevoerd. Refunds kunnen in het ticketoverzicht van het dashboard eenvoudig uitgevoerd worden. Ook hier berekent Invista geen administratiekosten maar alleen de daadwerkelijke kosten die door de Payment Service Provider worden berekend.
Koppelingen
Invista kan door haar achtergrond in webapplicaties en software middels reeds bestaande API’s of XML feeds eenvoudig koppelen met derde partijen.