Invista nieuws

Lees hier over de laatste ontwikkelingen

Ons nieuwe kassasysteem

donderdag 23 november 2017

Als ondernemer ken jij als geen ander het belang van een duidelijk, goed werkend kassasysteem. Daar spelen wij bij Invista graag op in. En dus hebben wij de afgelopen tijd hard gewerkt aan de ontwikkeling van een kassasysteem. Met resultaat. Want met trots kunnen wij mededelen dat wij Onze Oplossingen hebben uitgebreid met een geheel op zichzelf staand kassasysteem.

Het kassasysteem van Invista bevat alles wat je nodig hebt. Maar zoals je van Invista mag verwachten, gaan wij graag een stapje verder. En dus hebben wij ons kassasysteem niet alleen voorzien van de standaard functionaliteiten, maar kunnen wij stellen dat alle moderne technieken erin verwerkt zijn. Zo is cashless betalen bij onze kassa’s geen enkel probleem. De koppeling met draagbare kassa’s zorgt ervoor dat jouw onderneming mobieler is dan ooit. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom is ons kassasysteem fris, duidelijk en gebruikersvriendelijk. Met afbeeldingen, grote drukknoppen en duidelijke overzichten zorgen wij dat iedereen met plezier gebruik maakt van ons systeem.

Ons kassasysteem is geschikt voor iedere onderneming. Of het nu gaat om een restaurant, een attractiepark of een eenmalig evenement: wie bieden een passende oplossing. Wij combineren standaard met maatwerk en dus bevat jouw kassa precies dat wat jij nodig hebt: niet meer en niet minder. 

Meer weten over alle mogelijkheden? Binnenkort vind je alle informatie op onze website!

onbekend (Terug naar overzicht)
Terug naar overzicht